Bordás Cecília üzente 14 éve

En is büszke vagyok,hogy magyarnak születtem es publikalom ahol csak lehet a magyarok egyediseget,nemes termeszetet es dicsö multjat.

Válasz

Nagy Laszlo üzente 14 éve

Németországban ugyan ez a helyzet!
Csak mosolyognak rajtam a kolegáim!

Válasz

csoka jozsef üzente 14 éve

szeretném ha minden tahó aki megvetéssel néz ránk Magyarokra látná ezt a videót én itt a Délvidéken ezeknek a barmoknak hiába meséltem ezekröl a dolgokról nem hitték el hogy ezt a sok dologot mind a MAGYAR EMBER találta fel. Büszke vagyok arra hogy MAGYARNAK születtem

Jóska a Délvidék legszebb városából SZABADKÁRÓL

Válasz

Szabo Levente üzente 14 éve

Én Erdélyben nevelkedtem,Szentimre nevü falucskában!,most itt lakok Siofokon, de büszkén állitom hogy Magyar vagyok bárki bármit mond!Nagyon tettszet a videó!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon tetszett a film, ezt akarják tőlünk elvenni!

Válasz

fiko iko üzente 14 éve

Jó kis filmecske,hát igen,van mire büszke legyen a magyar.Sok mindent adott a nagyvilágnak,sok okos magyar született.Isten óvja és áldja a magyart.

Válasz

koczka tamás üzente 14 éve

sziasztok nekem nagyon tetszett ez a kisfilm mert minden trgyhoz oda írják,hogy ki taáálta fel de ebben vólt 1-kis próbléma az,hogy a valóságot nem tették bele és ez nagyon hiánytott de amúgy nagyon szuper kis filmecske vólt.

Válasz

Lovassy Ilona üzente 14 éve

Kedves János, milyen kérdés ez? Mi már azért is siránkozunk, mert adni tudunk? Ha úgy adok, hogy valamit várok, akkor nem adok, hanem kalmárkodok. Ez márpedig, nem a mi ,,foglalkozásunk''. Ez a kalmár szellem az, ami ide vezette ezt a világot, ahol most van.Ennek dőltünk be. És most a bőrünkön érezzük, hogy nem jó. Ez vakitott, ez fertőzőtt meg bennünket. Adni, önmagában egy olyan gazdagság, egy olyan csodálatos érzés, hogy azt semmivel sem lehet megfizetni. Ez a Lélek gazdagsága. Pontosan ez a dolgunk, lélekben ismét olyan gazdaggá válni, hogy mindenkinek önzetlenűl adni tudjunk. Krisztus is megjárta a poklot. Nekünk is meg kellett ismernünk, hogy soha többé ne téveszthessen meg, hogy soha többé ne uralkodhasson rajtunk. Csak légy tovább is büszke rá, hogy magyar vagy. Bár nem könnyű, de nagy kiváltság.

Válasz

Buktáné Herbai Mária üzente 14 éve

Üdvözöllek László!Minden elismerés a magyar embert illeti.Mi Magyaroknak büszkének kell hogy legyünk őseinkre nagyjainkra.Szinte mindent a Magyarok találtak fel,a Magyarok által fejlődött Európa is. Sőt.van olyan filmem ami történelmileg bizonyítja tudásunkat találmányainkat,hogy mi minden köszönhető a Magyar embernek.Arról is olvastam hogy nem is értik hogy miért nem a Magyar nyelv lett a világ nyelv.Ezeket az értékeket nem engedhetjük ki a kezünkből a földjeinkkel együtt.Meg kell védeni Magyarországot.Szétkapkodták eladták tönkretették.Igen is ha másképp nem megy akkor foggal körömmel harcolni kell fennmaradásáért addig amíg végleg el nem adják,és csak azt vesszük észre hogy volt nincs Drága kincsünk szép Hazánk.Akkor aztán hová leszünk mit tudunk csinálni.Beállni rabló nemzetekhez rabszolgának?Erősödjünk de gyorsan és jöjjön már el a mi időnk.Itt már a szó nem elég,Cselekedjünk amíg nem késő.Rajtunk nem múik.Segítünk.Csak Ti ne adjátok fel!Isten áldja a Magyart!

Válasz

Szente János üzente 14 éve

Mindig tudtam,hogy büszkének kell lennem arra,hogy MAGYARnak születtem.Sokat adtunk már a világnak.De mi it kaptunk cserébe?

Válasz

Nagy Laszlo üzente 14 éve

Kedves Ilona!
Köszönöm,hogy megosztod velünk a véleményedet.
Nagyon szép gondolatok.
Isten áldja a magyart!

Válasz

Lovassy Ilona üzente 14 éve

Hát igen. Ezt mindannyiunknak tudni kell, hogy ki is a magyar. Mit adott eddig a világnak? Büszkének kéne lennünk önmagunkra. De most, mi mai magyarok lehetünk-e? Rá kell ébrednünk önvalónkra. A múltunkon nincs szégyelnivaló, hiába akarják az ellenkezőjét elhitetni velünk. És nem hiába akarják elhitetni. A semmi ember csak úgy tud ,,naggyá'' válni, ha eltapossa a nálánál becsesebbet. És mi hagyjuk. Meddig? A megoldás nem az erőszak, hiszen akkor ugyanolyanokká válunk mint ők. Nem a fogat-fogért a mi harcunk. Nem vághatunk vissza az ő módszereikkel, bár ezt szeretnék elérni, ugyanis ezekkel a lélektelen eszközökkel rutinból legyőzhetnek. Mert ők lélektelenek, és ez az ő eszközük. De mint ilyenek, ha nem is látszik, egyben önpusztitok is. Nincs más megoldás, mint megtalálni, visszahozni régi önmagunkat, ősi hitünk, aki ÉL, hiszen ÉL a Magyarok Istene. Értsük már meg Magyar Nyelvünk. Hozzuk vissza régi Törvényeink, éljünk a Magyar Törvények, a Szent Korona Törvényei szerint. Nem hiába söpörték félre! Mig idegen istent szolgálunk, őket erősitjük, mig idegen törvények szerint élünk, az ő akaratukat teljesitjuk. Ha egy törvény, szerint Magyar Törvények szerint élünk, nem oszthatnak meg, mert most ezt teszik, és sikerrel, azért mert tudják, hogy a magyart csak a magyar képes elpusztitani. Nem szabad lebecsülnünk őket. Hát az erőnket nem ellenük kell forditanunk, ahogy várnák,hanem saját magunk megerősitésére, összetartásra. Nekünk Istentől való küldetésünk van. Ha nem ezt követjük, értelmetlen a magyarságunk. Elveszünk. A világ ismét segitségre szorul. Erre pedig csak a magyar képes. Ezt ők tudják, ezért az a hatalmas erőfeszités, hogy mi eltünjünk a Föld szinéről. Ébredjünk már fel.

Válasz